Home » Politika piškotkov

Politika piškotkov

O tej politiki piškotkov

Ta pravilnik o piškotkih razlaga, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. To politiko bi morali prebrati, če želite razumeti, kaj so piškotki, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Podatke, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo ter kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, hranimo in hranimo vaše osebne podatke, glejte naš pravilnik o zasebnosti.

Soglasje lahko kadar koli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani.
Več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo osebne podatke v naši politiki zasebnosti.
Vaša privolitev velja za naslednje domene: www.pgd-lokev.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih informacij. Piškotki so shranjeni v vaši napravi, ko se spletno mesto naloži na vaš brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto pravilno deluje, naredijo spletno mesto bolj varno, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in razumejo, kako deluje spletno mesto, in analiziramo, kaj deluje in kje ga je treba izboljšati.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran piškotke uporablja za prvovrstne in tretje piškotke. Prvi piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje uspešnosti spletnega mesta, za interakcijo z našim spletnim mestom, za varovanje naših storitev, za zagotavljanje oglasov, ki so ustrezni za vas, in vse, kar vam omogoča boljša in izboljšana uporabniška izkušnja in pomagajo pospešiti vaše bodoče interakcije z našim spletnim mestom.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Bistveni : Nekateri piškotki so ključnega pomena, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje sej uporabnikov in preprečujejo kakršne koli varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne hranijo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v svojo košarico in varno na blagajno.

Statistika: Ti piškotki hranijo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati uspešnost spletnega mesta in kje ga je treba izboljšati.

Marketing: Naše spletno mesto prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki vam jih prikazujemo, tako da so za vas pomembni. Ti piškotki nam tudi pomagajo spremljati učinkovitost teh oglaševalskih akcij.
Podatke, shranjene v teh piškotkih, lahko ponudniki oglasov uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalnost: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nepomembnim funkcionalnostim na našem spletnem mestu. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali deljenje vsebine na spletnem mestu na platformah družbenih medijev.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da boste imeli boljše in učinkovite izkušnje pri prihodnjih obiskih spletnega mesta .

CookieTypeDurationDescription
No records found

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov?

Če se odločite, da boste pozneje v seji brskanja spremenili svoje nastavitve, lahko na zaslonu kliknete zavihek »Zasebnost; politika piškotkov«. To bo znova prikazalo obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali v celoti umaknete svoje privolitev.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve svojega brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o upravljanju in brisanju piškotkov, obiščite wikipedia.org,  www.allaboutcookies.org.